Leer in één dag van buiten naar binnen te kijken

 

Team Roadshow

Boek de NieuwBestuur Roadshow en ontdek hoe het Nieuwe Bestuursmodel direct toepasbaar is binnen uw organisatie!

 

U wilt uw organisatie kantelen richting het Nieuwe Besturen, maar u weet nog niet hoe?  De vele regels en codes van buitenaf belemmeren u vaak het zicht op veranderingen die van binnenuit mogelijk zijn.  De oplossingen zijn vaak dichterbij dan u denkt!

 

De NieuwBestuur Roadshow: met Marco Groot (financieel analist), Mildred Hofkes (reputatie-expert) en Dennis Luijer (ingenieur en visueel denker).

 

Unieke analyse vanuit het Nieuwe Bestuursmodel

Binnen een dag krijgt u een geheel nieuwe kijk op uw eigen organisatie gepresenteerd. Marco Groot, Mildred Hofkes en Dennis Luijer leveren een messcherpe analyse over uw organisatie, vanuit zowel het financiële perspectief als vanuit de niet -financiële kant (reputatie) van uw organisatie. U en uw collega’s krijgen nieuwe inzichten specifiek voor jullie branche, met een frisse blik van buiten naar binnen, geheel volgens het Nieuwe Bestuursmodel.

 

Het team van de Roadshow NieuwBestuur

Marco Groot analyseert als oud-topbankier de financiële kant van de organisatie en uw huidige verdienmodellen. Zijn die duurzaam?

 

Mildred Hofkes licht als reputatiedeskundige het niet-financiële van uw organisatie door en kijkt vooral naar uw geloofwaardigheid voor de buitenwereld. Waar zitten uw blinde vlekken? Hoe voorkomt u reputatieschade? Bent u een gesloten of een open organisatie?

 

Dennis Luijer tekent ter plaatse, met alle input van die bijeenkomst, een op maat gemaakt Nieuw Bestuursmodel, waarmee de organisatie de volgende dag al aan de slag kan.

 

Lees hier het interview over de Roadshow in het Speakers Academy Magazine van voorjaar 2014

 

Wilt u het kantelmoment in uw organisatie inzetten en de stap maken richting het Nieuwe Besturen? Neem contact op met:

TeeuwenGroep logo

 

 

 

of

speakers academy