NieuwBestuur Future Leaders Netwerk (FLN)

WORD ONDERDEEL VAN FUTURE LEADERS NETWERK VAN NIEUWBESTUUR (FLN)

Op 31 januari 2023 lanceert NieuwBestuur officieel het Netwerk voor Future Leaders, en jij kan daar onderdeel van worden door je in te schrijven voor het jaar 2023 – 2024. Dat kan door je aan te melden via info@nieuwbestuuur.nl of door contact op te nemen via het telefoonnummer 023 – 5281040. Samen plannen we dan een kennismakingsgesprek in om te kijken of het FLN voor jou van toegevoegde waarde is.

Wat is het NieuwBestuur Netwerk van Future Leaders?

1. Interessant netwerk van gelijkgestemden toekomstgerichte Young Professionals van verschillende organisaties- Het Future Leaders Netwerk (FLN) van NieuwBestuur is een netwerk dat zich speciaal richt op het bij elkaar brengen van Future Leaders van verschillende organisaties, die zich willen verbinden, zich willen laten inspireren en die willen leren van goede voorbeelden en succesverhalen over toekomstbestendig besturen en circulair leiderschap (Future Proof Governance).

2.  Toegang tot bijeenkomsten en workshops –  Het Future Leaders Netwerk komt in 2023 om de circa twee maanden bij elkaar in het Future Proof Governance Huis bij Oceans. Tijdens de bijeenkomsten worden er speciale events, workshops, trainingen en ontmoetingen georganiseerd. Aansluitend kan er onder het genot van een hapje en een drankje geborreld worden aan de bar bij Mama Gaia.

3. Met korting en gegarandeerd toegang tot de Future Leaders Academy  Leden van het FLN kunnen met voorrang en met 10% korting trainingen en workshops volgen aan de NieuwBestuur Future Leaders Academy. Meer informatie daarover ontvangen de deelnemers op het event van 31 januari 2023.

Aanmelden- Vanaf 31 januari 2023 kunnen Future Leaders zich persoonlijk aanmelden voor het netwerk van Future Leaders en lid worden voor het jaar 2023 (lidmaatschap voor 12 maanden looptijd t/m januari 2024). Na aanmelden volgt een kort intakegesprek met een van de team-members van NieuwBestuur.

Kosten- De kosten voor het FLN netwerk bedragen 450,- euro (excl BTW) per jaar (minus de eventuele kosten die de deelnemer betaald heeft voor het event op 31 januari 2023).

Lidmaatschap– Als lid van het FLN krijg je in 2023 een jaar lang gratis toegang tot events/workshops/ontmoetingen/groepssessies, toegang tot het netwerk van Future Leaders en Current leaders van Nieuwbestuur en een jaar lang tot 10% korting op trainingen en coachingsessies aan de Future Leaders Academy van NieuwBestuur.

Ben jij een ambitieuze young-professional en wil jij je aansluiten bij het NieuwBestuur Future Leadership Netwerk? Meld je hier aan door ons te bellen op 023-5281040 of  door een mail te sturen aan info@nieuwbestuur.nl

Maxime Weidema

MAXIME WEIDEMA

Linkedin

CHIARA SCHLOSSER

CHIARA SCHLÖSSER

Linkedin

Jesper Betsman

JESPER BETSMAN

Linkedin

Sofie Snoek

SOFIE SNOEK

Linkedin

Mart van Kuijk

MART VAN KUIJK

Linkedin

Peter Streefkerk

PETER STREEFKERK

Linkedin

Sander Bos

SANDER BOS

Linkedin

Sjoerd van Kempen

SJOERD VAN KEMPEN

Linkedin

Ralph Peters

RALPH PETERS

Linkedin

Oscar Ibsen

OSCAR IBSEN

Linkedin

Martijn de Vries

MARTIJN DE VRIES

Linkedin

Hendrik Leenders

HENDRIK LEENDERS

Linkedin

Wisse Koedam

WISSE KOEDAM

Linkedin

Frederique Glazener

FREDERIQUE GLAZENER

Linkedin

Jaimy Nijnens

JAIMY NIJNENS

Linkedin

Arthur Poot

ARTHUR POOT

Linkedin

Arend Habbema

AREND HABBEMA

Linkedin

Imme Groet

IMME GROET

Linkedin

Erwin Fijt

ERWIN FIJT

Linkedin

Francoise Schukking

FRANCOISE SCHUKKING

Linkedin

Miguel Kerkstra

MIGUEL KERKSTRA

Linkedin

Sabine de Haes

SABINE DE HAES

Linkedin

Wies Koper

WIES KOPER

Linkedin

Erik van der Worp

ERIK VAN DE WORP

Linkedin

Stephan Falcao Ferreira

STEPHAN FALCAO

Linkedin

Bineke Visman

BINEKE VISMAN

Linkedin

Karen Brinkman

KAREN BRINKMAN

Linkedin

Carolien van Marwijk Kooy

CAROLIEN VAN MARWIJK KOOY

Linkedin

Juliette Westerink

JULIETTE WESTERINK

Linkedin

Isabelle Verhaegh

ISABELLE VERHAEGH

Linkedin

Danie Bieckmann

DANIEL BIECKMANN

Linkedin

Wil je op de hoogte blijven ? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Mildred Hofkes heeft een boek geschreven. Bestel het hier!

The Future of Governance, hoe bestuur ik mijn bedrijf toekomstbewust

Bestel nu het nieuwste publicatie van Mildred Hofkes (founder NieuwBestuur)

The Future of Governance, hoe bestuur ik mijn bedrijf toekomstbewust!

In deze publicatie neemt Mildred Hofkes je mee door twaalf jaar onderzoek naar toekomstbestendig besturen. Met de inbreng van vele bestuurders, Future Leaders en met de laatste inzichten op het gebied van Future Proof Governance.  Duurzaamheid, inclusiviteit en stakeholderbetrokkenheid zijn urgente kernwaarden op iedere bestuursagenda. De inzichten van Mildred Hofkes geven heldere aanknopingspunten om vandaag nog te beginnen met toekomstbestendig besturen!

Boekrecensie *****

Ik ben met veel plezier jullie publicatie aan het lezen. Wat een mooi onderzoek, en helder beschreven. Het geeft ook goede aanknopingspunten voor de gedachtenvorming over “de onderneming van de toekomst”. Ik neem dat zeker mee in mijn toezichthoudende rollen.

Ellen Soerjatin, toezichthouder

Het boek is verkrijgbaar als Ebook of in hardcopy