Wil je op de hoogte blijven over Circulair Leiderschap en Toekomstbestendig Besturen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Academy for Future Leadership

Beste Future Circular Leader,

Als toekomstige leider sta jij al aan de andere kant van de poort. Je bent je reeds bewust van de noodzaak om op andere manieren te kijken naar hoe wij onze welvaart creëren in de 21e eeuw. Het is aan jou om de bestuurders, die nog ‘voor de poort staan’, mee te nemen naar de circulaire toekomst en te leren van hun ervaringen. Mogelijk vraag je je af hoe je dat effectief kunt doen; hoe je je opstelt om zowel binnen organisaties als daarbuiten jouw geluid op een gracieuze en authentieke wijze te laten horen.

Workshop ‘empowerment future leadership’

De workshop van donderdag 12 november 2020 staat in het teken om als toekomstig leider je plek in te nemen binnen de organisatie. NieuwBestuur helpt je om te oefenen met je houding (verbaal en non-verbaal) om een open gesprek te faciliteren waarin je tegelijkertijd je waarden durft uit te spreken. In deze workshop leer je:

  • Inzichten opdoen in hoe je legitimiteit kan creëren in elke omgeving. 
  • Hoe blijf je trouw aan jezelf en zorg je ervoor dat je serieus genomen wordt? 
  • Waarom is jouw stem belangrijk en wat geeft jou het recht om ruimte in te nemen bij deze bestuurders
  • Erachter komen wat voor manier jij fijn vindt om een gesprek aan te gaan. 
  • Hoe bereik jij het meeste en hoe vertaal je dit naar jouw houding?
Resultaat is verbinding maken op basis van gelijkwaardigheid 

Het resultaat is dat je goed voorbereid bent op je eigen verhaal tijdens de bijeenkomsten met leidinggevenden binnen je organisatie. Met behoud van authenticiteit en bewustzijn van eigen waarden. Hiermee blijf je zelfverzekerd overeind staan in situaties waar het bieden van tegenwicht een uitdaging kan zijn.

Voor meer informatie bel 023 – 528 10 40 of stuur een mailtje naar info@nieuwbestuur.nl

Collage