Wil je op de hoogte blijven over het netwerk Toekomstbestendig Besturen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Academy for Future Leadership

Vanaf 2021 starten we met onze programma’s voor huidige en toekomstige bestuurders op weg naar het governance model van de toekomst. Want met verouderde bestuursmodellen kun je de nieuwe wereld niet vorm geven.

College reeks Toekomst Bestendig Besturen

Op vrijdag 29 januari 2021 start onze 6 maandelijkse College reeks over Toekomst Bestendig Besturen. Iedere maand behandelen we een nieuw leiderschapsthema. Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Speciale workshop: Future leaders aan zet

NieuwBestuur organiseert ook in 2021 weer nieuwe workshops speciaal gericht op de Future Leaders van onder de 30 jaar met leidinggevende ambities. In een vertrouwelijke setting en onder elkaar leren jullie om je eigen verhaal met meer ‘eigenheid en zelfverzekerdheid’ te brengen. Want jullie stem is goud waard op weg naar een duurzame en inclusieve toekomst.

Lees hieronder de inleiding. Spreekt het je aan? Stuur ons dan een e-mail naar info@nieuwbestuur.nl met je naam en je telefoonnummer. We kunnen dan contact met je leggen voor meer informatie.

Beste Future Circular Leader,

Als toekomstige leider sta jij al aan de andere kant van de poort. Je bent je reeds bewust van de noodzaak om op andere manieren te kijken naar hoe wij onze welvaart creëren in de 21e eeuw. Het is aan jou om de bestuurders, die nog ‘voor de poort staan’, mee te nemen naar de circulaire toekomst en te leren van hun ervaringen. Mogelijk vraag je je af hoe je dat effectief kunt doen; hoe je je opstelt om zowel binnen organisaties als daarbuiten jouw geluid op een gracieuze en authentieke wijze te laten horen.

Workshop ’empowerment future leadership’

Deze workshop staat in het teken om als toekomstig leider je plek in te nemen binnen de organisatie. NieuwBestuur helpt je om te oefenen met je houding (verbaal en non-verbaal) om een open gesprek te faciliteren waarin je tegelijkertijd je waarden durft uit te spreken. In deze workshop leer je:
  • Inzichten opdoen in hoe je legitimiteit kan creëren in elke omgeving. 
  • Hoe blijf je trouw aan jezelf en zorg je ervoor dat je serieus genomen wordt? 
  • Waarom is jouw stem belangrijk en wat geeft jou het recht om ruimte in te nemen bij deze bestuurders
  • Erachter komen wat voor manier jij fijn vindt om een gesprek aan te gaan. 
  • Hoe bereik jij het meeste en hoe vertaal je dit naar jouw houding?
Resultaat is verbinding maken op basis van gelijkwaardigheid 

Het resultaat is dat je goed voorbereid bent op je eigen verhaal tijdens de bijeenkomsten met leidinggevenden binnen je organisatie. Met behoud van authenticiteit en bewustzijn van eigen waarden. Hiermee blijf je zelfverzekerd overeind staan in situaties waar het bieden van tegenwicht een uitdaging kan zijn.

Voor meer informatie bel 023 – 528 10 40 of stuur een mailtje naar info@nieuwbestuur.nl

Collage