NieuwBestuur Academy for Future Leadership

Vanaf het najaar van 2023 starten we weer met onze programma’s voor huidige toekomstige bestuurders op weg naar het governance model van de toekomst. Met nieuwe inzichten en besturingsmodellen. Want met verouderde bestuursmodellen kun je de energietransitie en circulaire economie niet vormgeven.

Speciale workshop: Future leaders aan zet

NieuwBestuur organiseert ook in 2023 weer nieuwe workshops bij Oceans in Haarlem speciaal gericht op de Future Leaders van onder de 35  jaar met leidinggevende ambities. In een vertrouwelijke setting en onder elkaar leren jullie om je eigen verhaal met meer ‘eigenheid en zelfverzekerdheid’ te brengen. Want jullie stem is goud waard op weg naar een duurzame en inclusieve toekomst.

Spreekt het gedachtegoed van NieuwBestuur je aan? Stuur ons dan een e-mail naar info@nieuwbestuur.nl met je naam en je telefoonnummer. We nemen dan contact met je op voor meer informatie.

NieuwBestuur Future Leaders Workshop ‘kracht geven aan toekomstig leiderschap’

Deze workshop staat in het teken om je als toekomstig leider je plek te laten innemen binnen de organisatie. NieuwBestuur helpt je om te oefenen met je houding (verbaal en non-verbaal) om een open gesprek te faciliteren waarin je tegelijkertijd je waarden durft uit te spreken. In deze workshop leer je:

  • Inzichten opdoen in hoe je legitimiteit kan creëren in elke omgeving.
  • Hoe blijf je trouw aan jezelf en zorg je ervoor dat je serieus genomen wordt?
  • Waarom is jouw stem belangrijk en wat geeft jou het recht om ruimte in te nemen bij deze bestuurders
  • Erachter komen wat voor manier jij fijn vindt om een gesprek aan te gaan.
  • Hoe bereik jij het meeste en hoe vertaal je dit naar jouw houding?

Resultaat is verbinding maken op basis van gelijkwaardigheid 
Het resultaat is dat je goed voorbereid bent op je eigen verhaal tijdens de bijeenkomsten met leidinggevenden binnen je organisatie. Met behoud van je authenticiteit en het bewustzijn van je eigen waarden. Hiermee blijf je zelfverzekerd overeind staan in situaties waar het bieden van tegenwicht een uitdaging kan zijn.

Voor meer informatie bel 023 – 528 10 40 of stuur een mailtje naar info@nieuwbestuur.nl. We horen graag van je!

Collage

Wil je op de hoogte blijven over het netwerk Toekomstbestendig Besturen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Mildred Hofkes heeft een boek geschreven. Bestel het hier!

The Future of Governance, hoe bestuur ik mijn bedrijf toekomstbewust

Bestel nu het nieuwste publicatie van Mildred Hofkes (founder NieuwBestuur)

The Future of Governance, hoe bestuur ik mijn bedrijf toekomstbewust!

In deze publicatie neemt Mildred Hofkes je mee door twaalf jaar onderzoek naar toekomstbestendig besturen. Met de inbreng van vele bestuurders, Future Leaders en met de laatste inzichten op het gebied van Future Proof Governance.  Duurzaamheid, inclusiviteit en stakeholderbetrokkenheid zijn urgente kernwaarden op iedere bestuursagenda. De inzichten van Mildred Hofkes geven heldere aanknopingspunten om vandaag nog te beginnen met toekomstbestendig besturen!

Boekrecensie *****

Ik ben met veel plezier jullie publicatie aan het lezen. Wat een mooi onderzoek, en helder beschreven. Het geeft ook goede aanknopingspunten voor de gedachtenvorming over “de onderneming van de toekomst”. Ik neem dat zeker mee in mijn toezichthoudende rollen.

Ellen Soerjatin, toezichthouder

Het boek is verkrijgbaar als Ebook of in hardcopy