Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Direct inschrijven

Over ons

Het team van NieuwBestuur

Ons team ondersteunt uw organisatie met een nieuwe denkrichting. Onze trainers en coaches helpen u de vaardigheden te ontwikkelen die passen bij het Nieuwe Besturen. Samen met onze partners organiseren wij inspirerende evenementen waar u opgewekt en vol energie vandaan komt.

Samen maken wij besturen leuker!

Mildred Hofkes – Founder NieuwBestuur

Oprichter en eigenaar van het onderzoeksbureau BHRM.  Sinds 2010 oprichter van NieuwBestuur en initiatiefnemer van het jaarlijkse Nationale NieuwBestuur Congres voor bestuurders en toezichthouders.

Hofkes heeft door jarenlang onderzoek onder bestuurders gecombineerd met relevante praktijkervaring een nieuwe kijk op besturen ontwikkeld. Vanuit haar gedachtegoed is de theorie over het Nieuwe Besturen ontstaan.

 

Chris Roelen – Geaccrediteerde Trainer NieuwBestuur

Econoom met een specialisatie in reputatie- en stakeholdermanagement en corporate communicatie.

“Als trainer van NieuwBestuur werk ik vanuit de overtuiging dat we leven in een tijd van transformatie die vraagt om een nieuwe manier van besturen. Samen met de bestuurders die deelnemen aan de training verkennen we wat het Nieuwe Besturen inhoudt”.

 

Sara Bosman – Geaccrediteerd Coach NieuwBestuur

Specialisatie klinisch psycholoog en gedragstherapeut, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en de European Mentoring & Coaching Council.

”Heldere communicatie bestaat bij de gratie van zelfkennis. Welk deel etaleert een bestuurder met name in de communicatie en wanneer maakt hij/zij daadwerkelijk contact. In de horizontale samenleving wordt er veel van bestuurders verwacht. Wij werken bij de het Nieuwe Besturen in een vertrouwelijke setting met eerlijke feedback vanuit uw peergroup.”

 

Barbara Nanninga – Geaccrediteerd Coach NieuwBestuur

Specialisatie bedrijfscoach en persoonlijk coach, psycholoog, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en de European Mentoring & Coaching Council.

“Het Nieuwe Besturen vind ik een prachtige ontwikkeling. Deze vorm van besturen sluit feilloos aan bij mijn visie over coaching en training. Het gaat namelijk over transparantie, beter contact, energie  en productiviteit, in zowel werk en privé.”

 

Egon Hus – Geaccrediteerd trainer NieuwBestuur

Adviseur en coach strategisch reputatie- en stakeholdermanagement.

“De 21ste eeuw stelt nieuwe eisen aan bestuurders. De behoefte aan transparantie en verantwoording en de vraag om duurzaam succes, in lijn met het goed omgaan met onze planeet. Dit alles nodigt uit tot het bewust en actief bezig zijn met uw reputatie op strategisch niveau: met de training Het Nieuwe Besturen geven wij daar samen met u invulling aan”

 

André Heuvelman – Huismuzikant NieuwBestuur

Trompettist Rotterdams Philharmonisch Orkest. Performer, inspirator, creatief adviseur en innovator.

André Heuvelman verbindt mensen op een unieke manier met zijn verhaal en zijn muziek. Hij is als geen ander in staat om de essentiële boodschap van de kracht van verbinding over te brengen. Als huismuzikant van NieuwBestuur vertaalt hij het gevoel van het Nieuwe Besturen , zowel in het hoofd als in het hart.

 

Dennis Luijer – Creative NieuwBestuur

Visual Changemaker at Visually yours.

“Mijn persoonlijke connectie met het Nieuwe Besturen ligt in het helpen om de vertaalslag te maken die nodig is om zo effectief mogelijk van abstracte visie naar concrete zichtbare resultaten te komen.” Lees hier het verhaal van Dennis over het Nieuwe Besturen.

 

Marga Groot Zwaaftink – Congrespartner NieuwBestuur

Meeting designer CommGres events.

“NieuwBestuur heeft bewezen dat er ook een andere manier van events organiseren mogelijk is. Events die mensen verbinden en raken. NieuwBestuur spreekt bestuurders aan op een universeel gedeeld gevoel van dat het anders kan. En dat je samen het verschil kan maken. Daar geloof ik heilig in.”