Training Strategisch Reputatiemanagement

IMG_4083

Training Strategisch Reputatiemanagement

Deze vaardigheidstraining leert op een toegankelijke manier na te denken over het effect van strategisch reputatiemanagement binnen een specifieke adviespraktijk of beroepsgroep.
NieuwBestuur ontwikkelde reeds geaccrediteerde PE-trainingen (Permanente Educatie) voor onder meer het Genootschap van Burgemeesters, de Nederlandse Orde voor Belastingadviseurs en in samenwerking met de NVTZ (Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in de Zorg).
>>> Bekijk hier enkele voorbeelden.

Unieke vaardigheidstraining

Tijdens de vaardigheidstraining leren deelnemers om van binnenuit hun eigen beroepsgroep na te denken over de effecten naar buiten toe. Alle deelnemers, ongeacht hun niveau, lopen tijdens deze training tegen een bewustwordingspunt aan dat zij kunnen verbeteren om een stap vooruit te maken als strategisch adviseur. Na de training ontvangen deelnemers de Stuurgids voor het Nieuwe Besturen voor het toepasbaar maken van Het Nieuwe Bestuursmodel in hun eigen adviespraktijk met praktische tips en adviezen.

Het Nieuwe Besturen in de praktijk

Deelnemers leren hoe zij het Nieuwe Bestuursmodel kunnen inzetten als veranderstrategie, zowel binnen hun eigen organisaties als vanuit hun functie als adviseur voor andere organisaties. Zij herkennen bijvoorbeeld het belangrijke verschil tussen imago(schade) en reputatie(schade) en kunnen daarover adviseren.

Succesvol sinds 2011

De succesvolle training “strategisch reputatiemanagement” loopt sinds 2011 en wordt gegeven door het senior trainersteam van NieuwBestuur. De training wordt begeleid door een geaccrediteerd NieuwBestuur-trainer en een NieuwBestuur-Coach. Hierdoor is het programma sterk interactief en krijgen deelnemers directe feedback. Naast inzicht in de theorie van het strategisch reputatiemanagement en het Nieuwe Bestuursmodel is er tevens veel aandacht voor het vergroten van uw eigen persoonlijke vaardigheden passend bij de huidige tijd.
 

Wilt u ook een op maat gemaakte PE-training van NieuwBestuur?


Neem met ons contact op voor een kennismaking en klik hier voor voorbeelden van recente trainingen
 
BHRMlogoTelefoon: 023 – 528 10 40
E-mail: info@nieuwbestuur.nl
Blijf ook op de hoogte van onze activiteiten en actueel nieuws rondom reputatiemanagement en meld je aan voor de nieuwsbrief.