training

Leer in 3 dagen het Nieuwe Besturen in de praktijk

Datum eerst volgende training: volgt…
Locatie: Landgoed de Horst Driebergen Zeist

De verwachting van de samenleving verandert razendsnel. Dat vraagt om nieuwe vormen van besturen. Horizontaal in plaats van top-down. Een open stakeholderdialoog in plaats van naar binnen gekeerd. En een heldere visie op weg naar een duurzame samenleving. Bij het Nieuwe Besturen wordt een organisatie tweezijdig aangestuurd en voegt zowel waarde toe aan de organisatie alsmede aan de maatschappij als geheel.

Tijdens de training Het Nieuwe Besturen in de Praktijk leert u hoe u nieuwe organisatievormen strategisch vormgeeft en aanstuurt. Organisatievormen die gericht zijn op succesvol stakeholdermanagement en een heldere positionering van uw organisatie. Aan de hand van de Nieuwe Bestuursmodellen en concrete voorbeelden gaat u aan de slag met uw eigen stakeholderbeleid.

– zie voor meer trainingsdata en direct inschrijven onderaan deze pagina –

De beweging van het Nieuwe Besturen, daar geloof ik heilig in. Van de training heb ik heel veel geleerd. Uiteindelijk draait het om wat effectief is en wat niet. NieuwBestuur geeft daar helder inzicht in, als een puzzel die in elkaar past.” Corine Sluiter, Rekenkamer Commissie Gemeente Tiel

Binnen het grote aanbod van opleidingen, sprong de training van NieuwBestuur er positief uit. Het profiel van de Nieuwe Bestuurder past mij. De coaches geven waardevolle feedback op hoog niveau. Ik raad iedereen aan om dit traject te volgen, want het is een investering in jezelf en je omgeving.”
Jeroen van Leeuwesteijn, algemeen directeur/gemeentesecretaris Gemeente Heereveen

De Nieuwe Bestuurstafel is een intensief onderzoek naar je rol en functioneren van jezelf als bestuurder in een snel veranderende samenleving.” Michiel Buchel, directeur Science center NEMO


Lees hier alle informatie over deze training: