Seminars per sector


_W_F9408 (1)

Wilt u ook een persoonlijke seminar voor uw organisatie?

NieuwBestuur meets you

Ons gedachtegoed krijgt inmiddels meer en meer navolging onder bestuurders. Er is toenemende behoefte aan vakinhoudelijke seminars en daarom biedt NieuwBestuur seminars die speciaal op een recent reputatievraagstuk uit uw sector ingaan vanuit het gedachtegoed van NieuwBestuur.

De opbouw van de seminars is doorgaans een lezing van drie kernsprekers, waarin zij hun visie geven op een bepaald actueel reputatievraagstuk.

  • De sprekers komen uit verschillende relevante organen, zoals vanuit een bestuursfunctie, toezichtsorgaan, of als ondernemer met een sterke visie voor de toekomst van de sector.
  • Na de lezing kiezen de deelnemers uit verschillende break-out sessies en wordt in kleinere samenstelling de dialoog aangegaan over de gewenste richting.

Achteraf valt het me pas op: ik heb niemand tijdens de lezing zijn telefoon zien pakken. Zelf had ik de neiging ook niet. De zaal is vol, en de aandacht scherp. Als we in kleine groepen uiteen gaan is drie kwartier te kort.”
Deelnemer seminar (financiële sector)

De seminars vinden altijd plaats op de prachtige locatie Noordwijk aan Zee
De seminars vinden plaats in Noordwijk aan Zee

 

Ook een seminar voor uw organisatie


Neem met ons contact op voor meer informatie en klik hier voor voorbeelden van recente bijeenkomsten

BHRMlogoTelefoon: 023 – 528 10 40
E-mail: info@nieuwbestuur.nl
Blijf ook op de hoogte van onze activiteiten en actueel nieuws rondom reputatiemanagement en meld u aan voor de nieuwsbrief.