Wiebe Draijer, voorzitter SER, spreker op het 4e Nationale Reputatie Congres

wiebe-draijer-01.ashx-f3

Datum: Donderdagmiddag 28 november 2013

Locatie: Dauphine, Prins Bernhardplein 175 te Amsterdam

Van 14.30 tot 21.00 uur (inclusief walking dinner)

 

Wiebe Draijer is voorzitter van de SER, het meest gezaghebbende overlegorgaan van Nederland. Als invloedrijke belangenbehartiger van het Nederlandse bedrijfsleven, heeft Wiebe Draijer directe ervaring met het Nieuwe Besturen in de praktijk. We zijn er dan ook trots op dat Wiebe Draijer namens de SER aanwezig is. Hij zal ons tijdens het congres vertellen wat hij bedoelt met “Being great bij doing good! Maatschappelijk verantwoord ondernemen is volgens hem meer dan een bestuurlijke verplichting, het hoort thuis in het hart van het bestuur.

 

Op donderdagmiddag 28 november vindt in Dauphine het 4e Nationale Reputatie Congres plaats. Dit bijzondere congres is kleinschalig van opzet, voor én door bestuurders, opiniemakers, frisse denkers en toezichthouders die het verschil willen maken. Het gaat daarbij om de actualiteit van vandaag de dag en de grote behoefte aan bestuurlijke vernieuwing.
Bent u ook benieuwd naar de reflectie van Wiebe Draijer op het Nieuwe Besturen? Schrijf u in en ga met hem in dialoog tijdens het 4e Nationale Reputatie Congres.