NieuwBestuur werksessies

NieuwBestuur werksessies


Wilt u een NieuwBestuur werksessie op maat met een prominente bestuurder als inspiratiebron?
Zie hieronder een aantal inspirerende voorbeelden:

NieuwBestuur kennissessie met Jan Arie van Barneveld, CEO Brunel International

Jan Arie -Rond de Tafel bijeenkomst
Waarom is het zo moeilijk om integer te blijven aan de top? Waarom gaat het zo vaak fout? En hoe komt het dat bestuurders wel integer zijn, maar toch onderuit gaan? Zomaar wat vragen die op 14 september ter tafel kwamen tijdens de kennissessie NieuwBestuur oog-in-oog met Jan Arie van Barneveld, CEO van Brunel International.

>>>Lees hier het exclusieve interview met Jan Arie van Barneveld over het alles overheersende belang van transparant en integer bestuur.

NieuwBestuur kennissessie met Jaap Smit, Commissaris van de Koning Zuid-Holland

5 - NieuwBestuur kennissessie met Jaap Smit
Op 11 mei 2015 was de Commissaris van de Koning, Jaap Smit, te gast bij NieuwBestuur. Tijdens dit werkcollege de Bestuurskamer van de Toekomst werd het Nieuwe Bestuursmodel getoetst aan het openbaar bestuur.
>>>Lees hier meer over de geslaagde en leerzame kennissessie met Jaap Smit

NieuwBestuur kennissessie met Pim Mol, directeur reputatie en public affairs bij de Rabobank Nederland

6 - NieuwBestuur kennissessie met Pim Mol
Op 10 november kwam een inspirerende groep professionals bijeen in de Glazen Bestuurskamer in Haarlem om samen te spreken over het belang van reputatiemanagement in de boardroom. Onder leiding van ervaringsdeskundige Pim Mol (directeur Communicatie en Corporate Affairs bij de Rabobank) en Mildred Hofkes (onderzoeker en oprichter NieuwBestuur) kwam deze zeer betrokken groep tot nieuwe inzichten. Reputatiemanagement wordt bij veel organisaties nog ingericht als ‘brandweer’, om ‘brandjes te blussen’ in crisissituaties, meestal als het al te laat is. Dit moet volgens deze groep zo snel mogelijk gaan kantelen richting het gericht plaatsen van rookmelders binnen de bestuurskamer.
>>>Lees hier het gespreksverslag van de werksessie met Pim Mol

 
 
 

Wilt u ook een op maat gemaakte werksessie?


Neem contact op met ons voor meer informatie
 
BHRMlogoTelefoon: 023 – 528 10 40
E-mail: info@nieuwbestuur.nl
Blijf ook op de hoogte van onze activiteiten en actueel nieuws rondom reputatiemanagement en meld je aan voor de nieuwsbrief.