NieuwBestuur netwerkevenement in het ReputatieCafé
Datum: oktober 2018
Tijd: vanaf 15:30 uur
Locatie: Zaamen Haarlem
Kosten: € 45,- Incl. borrel en bite + toegang Reputatiecafé (met introducee €10,- korting!)

Het NieuwBestuur netwerk in contact!
Het NieuwBestuur netwerk event is bedoeld voor iedereen die het gedachtegoed van het Nieuwe Besturen ondersteunt. Op maandag 15 oktober komt dit netwerk van gelijkgestemden bij elkaar in het ReputatieCafé.

Programma
Het programma is als volgt:
• Vanaf 15:30 uur inloop
• 16:00 – 16:30 uur TedX Talk Het Nieuwe Besturen
• 16:30 uur – 18:00 uur Tafelsessies per thema
• Vanaf 18:00 uur Opening ReputatieCafé

TedX Talk boordevol tips
Naast netwerken en met elkaar van gedachte wisselen over het Nieuwe Besturen verzorgt Mildred Hofkes een TedX Talk waarin zij actuele reputatietrends en best practices over het Nieuwe Besturen deelt. In verschillende tafelsessies praten we door over thema’s rondom het Nieuwe Besturen. Ieder half uur wissel je van tafel. Op deze manier leer je in een mum van tijd het nieuwbestuur-netwerk kennen en ga je naar huis boordevol tips en trick over stakeholder-reputatiemanagement en circulaire bedrijfsvoering voor uw eigen organisatie!

ReputatieCafé vol inspiratie
Na de tedX talk en de tafelsessies wordt het ReputatieCafé geopend. In een vriendelijke, vrolijke sfeer bijpraten met bekenden en kennis maken met nieuwe contacten. Toegang tot het ReputatieCafe is bij de prijs inbegrepen. Je ontvangt 2 consumpties. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Bent u geïnteresseerd in reputatiemanagement en het Nieuwe Besturen? Kom dan op oktober naar onze netwerkbijeenkomst en ontmoet inspirerende frisdenkers in het Reputatiecafé. Neem deel aan verschillende tafelsessies , en ontdek was een opendialoog met de buitenwereld u kan bieden!

Recensies deelnemers

Ik vond het goed! Het was een inspirerende en vlotte bijeenkomst. Ik heb mij geen minuut verveeld. Iedereen heeft zeer enthousiast gediscussieerd. Ook dat vond ik leerzaam.
Bert Rensen, Reputatiemanager Zilveren Kruis Achmea

Voor mij was de uitleg van het reputatiemodel zeer waardevol. Het zoeken naar verbinding en de wederkerigheid raakt mijn dagelijks werk. Ik ervaar hoe succesvol deze aanpak kan zijn, maar ook hoe moeilijk dat soms is in de praktijk.
Mary Haselager, afdelingshoofd GE Provincie Flevoland

De openheid van NieuwBestuur is erg fijn. De behandelde stof kan ik meteen vertalen naar de praktijk, en zo mijn bijdrage leveren. Dit werkt echt!
Lidy van der Schaft, Directeur wonen en onderhoud Woonstichting De Key

Ik vond het Netwerkevent van NieuwBestuur een erg inspirerende, boeiende en vlotte bijeenkomst. Ik heb mij geen minuut verveeld. Het inzetten van ‘oude’ methodieken zoals het snoeien in kosten biedt geen perspectief. Meer nadruk leggen op maatschappelijke relevatie door het optuigen van een goed stakeholderbeleid wel!
Deelnemer NieuwBestuur Netwerkevent