NieuwBestuur Youngboard Netwerk

Ieder kwartaal netwerkbijeenkomst voor Future Leaders bij Oceans Haarlem

Wij noemen het de NieuwBestuur “Circle of Influence’

Iedereen weet het, de betrokkenheid van jongeren geeft dynamiek binnen bedrijven en vormt een aanjager voor innovaties en duurzaamheid. Hoe komt het dan toch dat zoveel jonge professionals zich (nog) niet gehoord voelen binnen hun eigen organisatie?

Jongeren tussen de 25 en 35 jaar – Met het Future Leaders netwerk van NieuwBestuur brengen wij ‘moreel ambitieuze’  young professionals tussen de 25 en de 35 jaar bij elkaar. Dit zijn jongeren die actief willen zijn voor een betere maatschappij voor nu en in de toekomst.

‘Safe space’ -Met het netwerk voor Future Leaders creëren we een ‘safe space’ om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Tijdens de bijeenkomsten zorgt NieuwBestuur voor inspirerende sprekers en voorbeelden van bijvoorbeeld succesvolle YoungBoards die impact maken binnen hun organisaties. Maar iedere andere vorm van impact die jongeren kunnen maken op de besluitvorming binnen organisaties is ook goed!

Invloed op de toekomst -Juist door met elkaar het eerlijke gesprek aan te gaan in de ‘circle of influence’ komt het ‘ongezegde’ naar boven. In ‘circle of influnce’ is alles bespreekbaar en niets vreemd of gek, als het maar met toekomstbestendige besluitvorming te maken heeft! NieuwBestuur leert je een nieuwe taal en een nieuwe denkrichting om jezelf als Future Leader verder in te ontwikkelen.

Welkom!- Wil je je aansluiten bij ons Future Leaders netwerk? Voel je van harte welkom!  Stuur ons een mailtje met motivatie via info@nieuwbestuur.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!