Webinar over het stakeholder governancemodel – 8 april 2021

Het stakeholders-governancemodel is HOT! Het brengt de menselijke maat terug in de bestuurskamer en stuurt aan op een nieuwe inrichting van bestuur met meer duurzaamheid en inclusiviteit.

Davos 2021 – Tijdens het World Economic Forum 2021 in Davos presenteerde de top van de mondiale bestuurders en CEO’s het stakeholdermodel als hét aansturingsmodel dat past bij de nieuwe economie .

VNO-NCW/MKB Nederland –  Begin februari 2021 presenteerde VNO-NCW haar koersplan voor 2030 ‘Ondernemen voor een brede welvaart’ met het nieuwe Rijnlandsmodel, gericht op stakeholderbelangen en langetermijnwaardecreatie als leidende principe.

Het stakeholdergovernancemodel leidt tot meer partnerschappen op duurzaamheid en inclusiviteit.  Maar wat is het precies en waar begin je als organisatie?

Het stakeholdermodel in de praktijk – NieuwBestuur organiseert op donderdag 8 april van 15.30 – 16.30 uur een exclusief webinar over het stakeholder governancemodel.  Met heldere uitleg over de theorie, hoe je het model toepast in de praktijk en wat je er als organisatie aan hebt. Met inspirerende gasten en mooie discussies.

De toekomst van besturen is NU met het stakeholdergovernancemodel. Met de eerste stappen en de beste voorbeelden!

DOOR: Mildred Hofkes en gasten
DATUM: donderdag 8 april 2021
TIJD: 15.30 – 16.30 uur
WAAR: Vanuit Oceans te volgen via LIVE-stream

DEELNAME: Na inschrijving ontvang je een link voor deelname.

LET OP: deelname alleen mogelijk na inschrijving. Vanwege het interactieve karakter zijn er een beperkt aantal plaatsten in de LIVE uitzending mogelijk. Firts come, first served!

LIVE deelnemen

Het event is live te volgen via YouTube. Tijdens het event kan je vragen stellen aan de sprekers, zodat we het zo interactief mogelijk kunnen maken. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht.

Aanmelden

  • Wil je periodiek onze nieuwsbrief ontvangen? Ruim 2.000 vernieuwers gingen je al voor!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis deelname
08 april 2021  van 15:30 – 16:30
Online via YouTube

Organisatie
NieuwBestuur