Webinar over het stakeholder governancemodel – het nieuwe Rijnlands besturen

Dit webinar is live uitgezonden op 8 april 2021.

De complete registratie van het volledige webinar kijk terug je via deze link.

Is het stakeholdermodel de weg naar een open bestuurscultuur? En wat levert dit je op als organisatie”

Het stakeholders-governancemodel is anno 2021 helemaal terug in de bestuurskamers! Organisaties zoeken naar invullingen van het ‘nieuwe’ Rijnlandsmodel om in verbinding te staan met de stakeholders en de maatschappij. Het brengt de menselijke maat (en taal) terug in de bestuurskamer en stuurt aan op een nieuwe inrichting van bestuur met meer innovatiekracht, duurzaamheid en inclusiviteit. Een open bestuurscultuur dus.

Het nieuwe koersplan 2030 van VNO-NCW/MKB Nederland  ‘Ondernemen voor een brede welvaart naar nieuw Rijnlands samenspel, stuurt nadrukkelijk aan op deze open bestuursstijl. Zij spreken over maatschappelijk draagvlak, stakeholderdialoog en langetermijnwaardecreatie als leidende principes.

Logisch ook. Want het stakeholders-governancemodel leidt tot meer partnerschappen op innovatie, duurzaamheid en inclusiviteit.  Maar wat is het precies en waar begin je als organisatie?

Webinar: het stakeholdermodel in de praktijk – NieuwBestuur organiseert in samenwerking met Bureau Hofkes op donderdag 8 april van 15.30 – 16.30 uur een exclusief webinar over het stakeholder governancemodel.  Met heldere uitleg over de theorie, hoe je het model toepast in de praktijk en wat je er als organisatie aan hebt. Met inspirerende gasten en mooie discussies.

Duurzaam, innovatief en inclusief besturen; hoe doe je dat en wat levert het op?

  • DOOR: Mildred Hofkes en gasten
  • DATUM: donderdagmiddag 8 april 2021
  • TIJD: 15.30 – 16.30 uur
  • WAAR: Vanuit Oceans te volgen via LIVE-stream
  • DEELNAME: Na inschrijving ontvang je een link voor deelname.

LET OP: deelname alleen mogelijk na inschrijving. Vanwege het interactieve karakter zijn er een beperkt aantal plaatsten in de LIVE uitzending mogelijk. Firts come, first served!

LIVE deelnemen

Het event is live te volgen. Tijdens het event kan je vragen stellen aan de sprekers, zodat we het zo interactief mogelijk kunnen maken. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht.

Kijk hier het volledige webinar over stakeholder governance terug via deze link.

Organisatie
NieuwBestuur

in samenwerking met
Bureau Hofkes

Alvast voorlezen?
Bekijk dan de publicaties in onze webshop.

Bekijk publicaties

Cover e-rapport resultaten Toon aan de Top 2020