Lezing/Masterclass: hoe krijg je de reputatie die je verdient?

Veel organisaties zijn in transitie. De verwachting van de buitenwereld verandert razendsnel. Hoe anderen denken over uw organisatie en hoe aantrekkelijk uw huidige positionering is ten opzichte van de buitenwereld is essentieel. Kortom, uw reputatie is uw belangrijkste succesfactor. Maar hoe gaat u actief aan de slag met strategisch reputatiemanagement? En wat is uw eigen rol in het grotere geheel?

Mildred Hofkes heeft de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan als bestuursadviseur op het gebied van reputatiemanagement en stakeholderdialoog. Tijdens deze interactieve sessie neemt zij u mee in het gedachtegoed van het Nieuwe Besturen en strategisch reputatiemanagement.

Aan de hand van actuele voorbeelden en casuïstiek gaat u vervolgens zelf aan de slag met de positionering en reputatie van uw eigen organisatie; van ‘zender’ naar ‘ontvanger’.

curve

De lezing strategisch reputatiemanagement is geschikt voor iedere organisatie en sectorbreed. Samen met uw collega’s gaat u de diepte in over reputatie- en visievraagstukken. De lezing inspireert en zet aan tot denken.

Boek Mildred Hofkes als spreker voor uw organisatie. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op met Office ‘de Kerk’ via 023 – 528 10 40 of stuur een e-mail naar info@nieuwbestuur.nl.

+ toevoegen foto’s van voorgaande lezingen. + verslagen voorgaande lezingen Strategisch Reputatiemanagement. https://vymax.wordpress.com/2017/02/13/next-age-new-values/