Dutch Davos Vallen Cangieter

Vallen Cangieter 

Dutch Circular Leadership Content Manager

~

Waar wil ik een begin van zijn?

Als een realistische idealist ben ik altijd bezig met creëren of grijpen van kansen waar ik daadkracht kan zetten achter mijn idealen om een mooiere wereld achter te laten. Dutch Davos is onwijs gaaf project waarin ik deze levensmissie kan realiseren door mijn steentje bij te dragen.

Falen bestaat voor mij niet: Als ik een manier heb gevonden dat niet (meer) werkt, dan is het een kwestie van vrolijk verder huppelen om een manier te vinden dat wél werkt. Waar er een wil is, is altijd een (duurzame) weg.

~

Het leven is een evolutieproces. Zo ben ik geëvolueerd van een het laboratorium naar werken als marketeer binnen verschillende multinationals en verder als zelfstandige. Met een achtergrond in Biologie en Business Management met een specificatie Marketing heb ik ruim 8 jaar ervaring in marketing. Het rode draad in al mijn evolutionaire fases is hetzelfde geweest: mensen helpen om meer uit zichzelf of hun business te halen.

In 2015 heb ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan als Business coach waar ik mijn liefde voor gezondheid, duurzaamheid, en business heb gecombineerd. Hierin heb ik aan de bedrijfsstrategie en marketingplannen van verschillende kleine en middle bedrijven gewerkt. Met de evolutie richting meer online opereren ben ik ook meer gaan focussen op Online Marketing en ben ik als freelancer de huidige Content Manager van Dutch Circular Leadership en Bureau Hofkes.

LinkedIn