Dutch Davos Dennis

Oprichter, visueel strateeg van Visually Yours en
Oprichter van Event Design Collective.

~

Waar wil ik een begin van zijn? 

Ik sta graag aan het begin om het vage te definiëren en te duiden. Bij de steeds meer zichtbare lijn van het CIRCULAIR STUREN maak ik beelden.

~

Mijn naam is Dennis Luijer en ik ben lijnmaker. Ik help mensen om hun lijn te vinden, te verliezen, te articuleren, uit te dagen, te prototypen, te delen, te integreren of te innoveren. Dat zijn een hoop lijnen…en dat is dan ook wie ik ben. Een storm van lijnen die hopelijk (bijna allemaal) bijdragen aan een meer verbonden wereld tussen denken en doen.

Het begin van mijn eerste lijn ligt in Delft, waar ik bewust heb leren ontwerpen tijdens mijn ‘Industrieel Ontwerpen’. Ik heb een aantal bedrijven onder de riem: namelijk RIPPLE (ontwerpen van en uitvoeren in Zand & IJssculptuur parken rondom de wereld) , JAM (10 jaar als Als initiatiefnemer en partner visueel denken voor individuen, teams & organisaties), in 2014 ben ik begonnen met mijn 3e bedrijf “Visually yours” en in 2015 de Event Design Collective.

Hier combineer ik mijn Delftse kundigheid in ontwerpend tekenen met interactieve belevingsvormen, die leiden tot de creatie van verbindende momenten. Het doel hiervan is om mensen samen iets te laten beleven dat hun transitie of verandering aanzet via duidelijke instructie en interactieve beleving. Mensen raken met gevoel en meenemen via grip op schijnbare complexiteit. In mijn werk help en instrueer ik mensen, teams of groepen om denken te verbinden aan doen door het samen maken van visuele verhalen. Door begrip & gevoel over een gezamenlijk doel met elkaar te combineren ontstaat de mogelijkheid om te verbinden met zowel inhoud als met mensen.

Maar wat als we het doel nog niet eens duidelijk hebben en niet weten waar we samen naar toe willen… dan moet je gaan schetsen… ;).

LinkedIn

Website:

www.visuallyyours.nl

www.eventdesigncollective.com

Leraar Visualisatie aan de KABK – Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten.

www.kabk.nl