Diversiteit van denken is essentieel om tot oplossingen te komen. Juist ook generatiebreed. De stem van de toekomst mag niet ontbreken. Daarom is het Future Circular Leadership programma in ontwikkeling on de stem van de toekomst mee te nemen in het besluitvormingsproces.

Deze groep ‘high potential’ studenten en young-professionals willen weten wat het verantwoorde leiderschap van de toekomst is, en wat er nodig is om dit succesvol en systematisch door te voeren in ons land. Inzichten van de topbestuurders in Nederland, die nu al bezig zijn met een nieuwe vorm van bestuur in hun sector, zijn cruciaal om deze generatie klaar te stomen als future leaders. Alleen zo, kunnen zij een rol spelen in de ‘step change’ die deze wereld nodig heeft.

De Future Circular Leaders hebben voor het eerst het toneel betreden op de Dutch Circular Leadership Conference. Binnenkort wordt het Dutch Circular Leadership programma gelanceerd vanuit het clubhuis, namelijk Circl Amsterdam. In dit programma gaan wij kijken HOE wij de stem van de Future Circular Leaders in de bestuurskamers van nu kunnen verankeren.

Wil jij een future leader zijn? 
Wil jij ook werken aan hoe wij de stem van de toekomst in de huidige bestuurskamers krijgen?
Stuur dan een email naar info@nieuwbestuur.nl

In het onderstaande filmpje zijn twee generaties (Current leaders en Future Leaders) met elkaar in gesprek over de beweging van lineair naar circulair besturen

klik hier om meteen in te schrijven!