Hoe ontwikkel je een toekomstbestendige organisatie? Met het Future Proof Governance programma

Hoe ontwikkel je een toekomstbestendige organisatie?

Met het Future Proof Governance programma van NieuwBestuur.  Met als vast onderdeel het installeren van een #YoungBoard, als stem van de toekomst! En hoe weet je dat dit programma succesvol is? Als organisaties er zelf over vertellen, zoals Port of Amsterdam doet op het wereldwijde platform voor duurzame havens (WPAP).

Op dit wereldwijde platform delen internationale havens hun goede duurzame voorbeelden. Port of Amsterdam vertelt op dit platform in hun eigen taal hoe het Future Proof Governance programma hen geholpen heeft met het verrijken van de besluitvorming. Ze vertellen welke plek de YoungBoard inneemt in de governance en hoe het programma de directie heeft geholpen om uit hun vaste patronen te komen. Bekijk hier filmpje op het internationale WPAP-platform voor het Nederlandse voorbeeld van toekomstbestendig besturen.

Future Proof Goverance BY Dutch Design!

Wereldwijd is Future Proof Governance een uniek Nederlands programma ontworpen naar Nederlands model. Nederlanders zijn van nature gewend aan het rijnlandmodel van stakeholderoverleg en we kunnen goed polderen. Wij zijn ook het land waar we wereldwijd als eerste werken met een officele YoungBoard die aantoonbaar positieve impact heeft middels het Future Proof Governance programma op de besluitvorming van organisaties. Een belangrijk succesmodel voor toekomstbestendige besluitvorming waarbij de huidige leiders hun besluitvorming verrijken met het ‘ongezegde’ in de vorm van de stem van de maatschappij, de stem van buiten/stakeholders en de stem van de toekomst (YoungBoard).

 

Kom op 26 september naar de kennismakingsbijeenkomst

Heeft jullie organisatie ook behoefte aan het meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen? Willen jullie je besluitvorming ook toekomstbestendiger maken? Willen jullie, naast positieve  financiële resultaten, ook positieve ecologische, sociale en maatschappelijke impact?

Willen jullie ook nieuwe perspectieven in de bestuurskamer?

Dan hebben jullie genoeg redenen om te starten met het Future Proof Governance programma.

Kom op 26 september 2023 om 15.00 uur naar de kennismakingsbijeenkomst voor Current en Future Leaders

HIER INSCHRIJVEN