Andere sector?

Uw eigen sector

Bent u enthousiast over het Nieuwe Besturen en wilt u binnen uw eigen sector het Nieuwe Besturen introduceren? NieuwBestuur is op zoek naar pioniers binnen iedere sector die het verschil willen maken. Samen met u willen we bouwen aan een nieuw bestuursmodel, ook binnen uw sector.

 

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

 

Nieuwe Bestuurstafel
  • Het opstarten van een Nieuwe Bestuurstafel voor uw sector, waarbij u samenkomt met collega professionals.
  • De Nieuwe Bestuurstafels geven bestuurders de gelegenheid om binnen hun eigen sector met beroepsgenoten te praten over strategisch reputatiemanagement.
  • Het delen van kennis staat centraal. Kennis delen is kennis vermenigvuldigen
  • De Nieuwe Bestuurstafels vinden plaats in een vertrouwelijke setting

Lees meer –>

 

Introductietraining NieuwBestuur
  • Vanuit het huidige risk management en crisismanagement, wordt de shift naar en het belang van reputatiemanagement uitgelegd.
  • Met bestuurders  van uw eigen sector of met bestuurders van uw eigen organisatie verkent u de do’s en dont’s van strategisch reputatiemanagement
  • Sturing in hoe het Nieuwe Besturen kan worden geïntegreerd binnen uw eigen sector/organisatie

Lees meer –>

 

Sectorspecifieke seminars

NieuwBestuur organiseert vakinhoudelijke seminars, waarbij men Het Nieuwe Besturen koppelt aan relevante reputatievraagstukken binnen een sector.

De seminars worden voor verschillende branches georganiseerd. Heeft u nog  goede ideeën over uw eigen sector? Kent u aansprekende topbestuurders die het Nieuwe besturen al toepassen. Laat het ons weten! Dan nodigen wij ze uit voor een seminar over het Nieuwe Besturen binnen uw sector.

 

Lees meer–>

 

Wilt u meer informatie over het Nieuwe Besturen met betrekking tot uw eigen sector? Neem dan contact op met Valentina Djoemai via info@nieuwbestuur.nl of 023-528 1040.